[cs_content][cs_section parallax=»false» separator_top_type=»none» separator_top_height=»50px» separator_top_angle_point=»50″ separator_bottom_type=»none» separator_bottom_height=»50px» separator_bottom_angle_point=»50″ style=»margin: 0px;padding: 0px;»][cs_row inner_container=»true» marginless_columns=»false» style=»margin: 0px auto;padding: 0px;»][cs_column fade=»false» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» fade_duration=»750″ type=»1/1″ style=»padding: 0px;»][x_custom_headline level=»h1″ looks_like=»h3″ accent=»false»]Påmelding kurs[/x_custom_headline][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=»false» separator_top_type=»none» separator_top_height=»50px» separator_top_angle_point=»50″ separator_bottom_type=»none» separator_bottom_height=»50px» separator_bottom_angle_point=»50″ style=»margin: 0px;padding: 0px;»][cs_row inner_container=»true» marginless_columns=»false» style=»margin: 0px auto;padding: 0px;»][cs_column fade=»false» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» fade_duration=»750″ type=»2/3″ style=»padding: 0px;»][cs_text]

På denne siden melder du deg på alle ordinære kurs i Bårdar Swing Club. Ønsker du å melde deg på nybegynnerkurset i Boogie Woogie så går dette kurset gjennom Bårdar Instituttet, med registrering www.baardar.no. (Kurset holdes av instruktører fra Bårdar Swing Club og du kan delta på arrangement i regi av BSC).

Du kan melde deg på mer enn ett kurs, kursavgiften er den samme uansett om du følger ett eller flere kurs. Kursene kan dog bli fulltegnet, det du legger inn først er din 1. prioritet. Dersom du sender inn ny påmelding (‘en til’), vil det siste kurset komme inn som siste prioritet. Gi oss beskjed pr mail om du ønsker endre prioritering blant kursene du har valgt.

Hvis du melder deg på med partner må dere begge oppgi hverandre, og det er en fordel om begge påmeldingene kommer samme dag (eller senest med en dags mellomrom).

For blues er plass på kurs uavhengig av om du tradisjonelt sett er fører eller følger, da kurset undervises ved at man lærer og danser begge rollene. Fyll derfor ut det som du synes passer, men vær klar over at det ikke er viktig for påmeldingen.

Siden de mest populære kursene fylles opp veldig raskt, har det blitt sekundstrid for de mest populære kursene. For å være mer rettferdig, blir det loddtrekning blant de som melder seg på de første fire timene (før midnatt) når det er stor pågang på et kurs. Dersom du vil melde deg på med partner og kurset blir fullt i løpet av de første fire timene, er det viktig at dere begge melder dere på før midnatt for at begge skal få plass.

Du må være medlem hos swingklubben for å følge kurs, medlemskap for 2019 koster 300 kr.

Det er egentreningstilbud for både Balboa, Lindy hop, Autentisk jazz og Boogie woogie fra starten av semesteret. Om du ønsker å bruke treningstiden, men ikke går kurs, må du betale treningsavgift på 400 kr. Du melder deg på egentrening. Betalingsinformasjon kommer i epost.

I løpet av noen dager, og senest en uke etter påmelding vil du få en e-post hvor vi sier om du har fått plass på kurset eller ikke. E-posten inneholder også betalingsinformasjon for medlemsavgift og kursavgift. Se Kurs-sidene for beskrivelse, oppstart og tidspunkt for de forskjellige kursene.

Har du spørsmål kan de sendes til info@bardarswingclub.no[/cs_text][x_button size=»global» block=»false» circle=»false» icon_only=»false» rel=»nofollow» href=»https://bsc-medlemmer.azurewebsites.net/» title=»» target=»» info=»none» info_place=»top» info_trigger=»hover» info_content=»» style=»text-align: center;»]Meld deg på kurs[/x_button][/cs_column][cs_column fade=»false» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» fade_duration=»750″ type=»1/3″ style=»padding: 0px;»][cs_alert heading=»Ordforklaring» type=»info» close=»false»]Fører og følger er de to rollene i en pardans. Tradisjonelt var det menn som hadde rollen som fører og kvinner som var følgere, men dette er helt valgfritt, og det blir mer og mer vanlig å bytte roller.[/cs_alert][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]