Semesterstart vår 2023

Semesterstart

Godt nyttår! Semesterstart kommer veldig fort nå på nyåret og vi er gleder oss til å komme igang igjen! Sist vinter var vi i lockdown på denne tiden, så det er veldig fint å kunne starte til vanlig tid igjen. Påmelding til kurs åpner 6. januar og alle som melder seg på i løpet av søndag 8. januar kommer inn på kurs eller stiller likt i trekningen om plass om kursene skulle bli fulle. Semesteret starter uke 3 og varer 12 uker med en pause i vinterferien og påska.

På nettsidene våre finner du timeplankursbeskrivelser og påmelding. Husk at du kan bli med på så mange kurs du vil for samme pris. Men når vi slipper inn folk på kurs prioriterer vi de som har kursene på førstevalg om de skulle bli fulle.

For å forbedre deg på semesteret kan du bli med på introkursene våre søndag 8. januar.

Tidsplan:
Lindy Hop 11.00- 11.50
Balboa 12.00-12.50
Collegiate Shag 13.00-13.50
Boogie Woogie 14.00-14.50