Semesterstart høst 2022

Semesterstart nærmer seg og vi gleder oss veldig til å komme igang igjen! Endelig ser det også ut som vi kan få et semester på 12 uker, noe vi ikke har hatt siden før korona. 50% mer kurs enn de forrige semestrene! Det blir flere kurs enn tidligere, med nytt øverste nivå for alle dansene våre, så her er det bare å glede seg. Det er heller ikke bare vanlige kurs som møter oss i høst, men også en rekke festivaler, minikurs og workshops! Og har du noen gang lurt på hvorfor vi heter Bårdar Swing Club, hva sammenhengen er med Bårdarinstituttet, da kan du se helt nederst i mailen.

Semesterstart

Påmelding til kurs åpner 1. september og alle som melder seg på i løpet av søndag 3. september stiller likt i køen. Semesteret starter uke 37 og varer 12 uker med en pause i vinterferieuka, uke 40.

Når du betaler treningsavgift står du som vanlig fritt til å ta så mange av de vanlige kursene du ønsker. Det er en ypperlig mulighet til å prøve alle dansestilene vi har! Bare husk å sette det du aller helt vil være med på øverst på prioriteringslista. På nettsidene våre finner du timeplankursbeskrivelser og påmelding

For å forbedre deg på semesteret kan du bli med på introkursene våre lørdag 3. September. Her blir det Lindy Hop, Balboa, Shag og Boogie Woogie rett etter hverandre som vist i tabellen under. Prøv en ny dans, eller inviter venner og kjente til å bli med på å starte sin dansekarriære!

Tidsplan:
Lindy Hop 14.00- 14.50
Balboa 15.00-15.50
Collegiate Shag 16.00-16.50
Boogie Woogie 17.00-17.50

Vi har også en ekstra godbit til dere som allerede har danset litt, har lyst til å prøve balboa eller boogie woogie, men ikke har så lyst til å ta et helt semester med nybegynnerkurs. Til dere har vi Balboa og Boogie Woogie fast track-kurs som i løpet av en helg lærer dere nok til å hoppe inn på Boogie Woogie 2, eller Balboa 2! Disse kursene skjer helga 10.-11. september og er lagt opp til at du til og med kan få med deg begge kursene.

Workshops og happenings

Søndag 28. august (i morgen!!): Lindy Hop Switch Workshop

Bli med på en dag med kurs i Lindy Hop Switch-dansing! Switch innebærer å danse den rollen du ikke vanligvis danser, og gjerne å bytte roller underveis i dansen. Det blir to nivåer, ett for nye switch-dansere og ett for mer erfarne dansere og switch-dansere. Switch er koselig for alle, uavhengig av nivå, det er bare å hoppe på! Kursene blir holdt av switchglade instruktører fra Bårdar Swing Club. Det blir åpen tedans etter kurs.

12. September: Slowbal introkurs

Har du lyst til å få en smakebit av slowbal før helgeworkshoppen. Eller kanskje du lurer på om slow bal er noe for deg? Bli med på en introtime mandag 12. september. Klokken 20:00-21:30 i sal 5.

23.-25. September: O’Slow

Oslo + Slow Balboa = O’Slow Bal!

Bårdar Swing Club welcomes you to a workshop weekend of slow Balboa, September 23rd to 25th 2022

We offer classes and parties at Idyllic Årvoll Farm in Oslo with international instructors Deirdre Schoemaker and Joost van Son from The Netherlands! Friday and Saturday parties with local DJs and live musicians! We hope for a cosy Sunday brunch together, and will end this amazing weekend with a teadance on Sunday afternoon.

30. September til 2. oktober: Workshop med Katie og Areski

We are thrilled to welcome back Katie and Areski for a fabulous weekend of dancing, learning and having fun! Katie and Areski were last in Oslo as Winter Jump 2020 concept class teachers. There will be classes Friday, Saturday and Sunday. Social dances all days with a live jazz concert on Saturday at the stage at Deichman Tøyen.

6.-9. oktober: Oslo Balboa Weekend 22

Join us for a weekend of dancing, great live jazz and a chance to meet new Balboa friends. Instructors:

  • Sanna & Adam
  • Anni & Gasper
  • Lucia & Javi

Pre-party on Thursday. Party Friday and Saturdays with live jazz at Sentralen. Afterparty Sunday.

14. Oktober: Bli kjent-fest

Tradisjonen tro har vi en bli kjent-fest på starten av hvert semester. Dette semesteret er intet unntak, så bli med på den kosligste typen fest vi arrangerer. Mer informasjon om festen kommer etterhvert 🙂

Bok om Bårdar

Bårdarinstituttet har drevet på hakket lenger enn det vi har og har nå skrevet bok om deres 85år lange historie. Så om du vil vite hva som er forskjellen på Bårdarinstituttet og Bårdarakademiet, eller generelt er nysgjerrig på historien til vår navnebrorsklubb kan du lese mer om boka her.