Kurs høsten 2021

Som lovet så blir det kurs i høst! Timeplanen er nå klar og påmeldingen åpner søndag 3. oktober.

I høst har vi mulighet for et ekstra Lindy 1 kurs på mandager (og helga 27.-28. november) hvis det blir fullt på tirsdags-kurset. Du kan melde deg på begge kursene hvis både mandager og tirsdager passer (du får bare plass på ett av dem), eller på bare det som passer, men vær klar over at det ikke er sikkert det blir noe av mandagskurset.

Meld deg på her (fra og med søndag 3. oktober)

Klokken 12.00 på søndag åpner påmeldingen til kursene. Du melder deg på kurs her. Det er lurt å melde seg på før midnatt for å sikre seg plass, spesielt på nybegynnerkursene, som er de mest populære. Hvis et kurs blir fullt blir det trekning blant de som meldte seg på før midnatt.

Du kan melde deg på sammen en partner hvis dere er to som har veldig lyst til å gå sammen. Husk at vi roterer dansepartner ofte i alle timene våre, for da lærer man fortere og man unngår å vende seg til én partners uvaner. Hvis dere er to som har veldig lyst til å danse mye sammen så er det selvsagt mulig på sosialdansen på tirsdager.

Alle får tilbakemelding om de fikk plass på kurs innen søndag 10. oktober. Det er viktig å betale for kurset med en gang, ellers kan plassen din bli gitt til noen andre.

Kursene starter opp fra og med mandag 11. oktober og går over 8 uker. Sjekk timeplanen for detaljer.

Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt på Facebook eller ved å sende en mail til info@bardarswingclub.no.