Blir det kurs i høst?

Det er det mange som har lurt på, oss inkludert. Det har vært veldig vanskelig å planlegge denne høsten, med regler og smitte som endrer seg hele tiden. Vi har veldig lyst til å arrangere vanlige kurs, der man danser i par og roterer hyppig i timene, men det krever selvsagt at smitten er under kontrol. Derfor har vi bestemt oss for å vente til etter høstferien med å starte opp kurs, i håp om at både smitten og de nasjonale rettningslinjene har endret seg til det bedre. Det vil si at kursene starter opp i uke 41 og vil gå over 8 uker, frem til jul. Det blir altså ikke fulle 12 ukers kurs, sånn som vi har hatt før, men det blir bedre enn 6 uker med solo dans, som vi fikk til i fjor høst. Vi håper å arrangere alle de vanlige kursene, men med en begrensning på hvor mange som deltar på kursene og muligens en begrensning på kun ett kurs per person.
Vi hadde håpet å kunne starte opp som normalt i høst, og synes det er utrolig kjedelig å måtte utsette avgjørelser hele tiden, men vi må nok desverre vente enda litt lengre på å få danset. I mellomtiden ønsker vi å høre hvilke kurs dere er interessert i å gå, så vi kan prioritere de rette kursene, i fall det ikke går å arrangere alle sammen nå i høst.