Godt nytt år til alle dansere

Oppsummeringen av 2020 blir ikke helt som andre år. I februar arrangertes Winter Jump og vi danset lykkelige til langt på natt. Onsdag 11. mars, etter mange timer med diskusjon i styret og med instruktørkoordinatorene, avlyste vi alle kurs. Dagen etter fikk vi bekreftelse på at dette var riktig avgjørelse, da regjeringen annonserte at hele Norge skulle stenges ned. Det som i ettertid var helt klart riktig var en vanskelig avgjørelse å ta på dagen. Vi er mange som har brukt dansen for å komme oss gjennom tøffe dager, og da er det ikke lett å få et veldig vanskelig år helt uten dans.

2021 starter dessverre på samme måte som vi avsluttet 2020. Vi planlegger ingen kurs eller sosialdans på våren, og det blir heller ikke noe Winter Jump. Men vi håper at ting blir bedre når vi nærmer oss sommeren, så Juni Jazz er planlagt. Vi er optimistiske og planlegger høsten som vanlig, så får vi se hva som skjer.

Det blir et virtuelt årsmøte i februar der budsjett og styre for 2021 vil bli vedtatt. Resultatet for 2020 vil også bli lagt frem, og det er årsmøtet som bestemmer hva overskuddet skal brukes til. Vanligvis blir det overført til egenkapital, men vi ønsker innspill på hva vi skal gjøre med overskuddet fra 2020. Skal vi sette av penger til en kjempestor fest, når vi endelig får lov til det? Kanskje skal vi støtte lokale jazzmusikere eller internasjonale instruktører? Vi ønsker forslag til dette før årsmøtet, og det er de som deltar på årsmøtet som får bestemme.

Vi gleder oss til vi kan møtes på dansegulvet igjen

Godt nytt år fra styret