Det blir kurs i høst!


Endelig er timeplanen på plass for høsten 2020. Ting blir selvsagt litt annerledes i år. Det bli ingen vanlige kurs med partner, men vi tilbyr solo-kurs, altså der man danser alene og kan forbedre teknikken sin. Alle kursene er satt opp til å vare i 6 uker; da har vi muligheten til å sett opp nye kurs senere i høst hvis vi vil det. Vi kan ikke være så mange på kursene, så ved å ha en ny påmelding til kursene igjen om 6 uker så vil flere ha muligheten til å få plass. Vi har satt opp egentrening i Balboa og Lindy Hop, hvor du kan trene med en fast partner. Alle timene, inkludert egentreningen, vil ha påmelding og vil ha registrering av oppmøte, sånn at vi vet hvem som har vært med når. Det er viktig å holde seg hjemme om man har symptomer, så det er ingen negativ konsekvens av å ikke møte opp (men veldig bra om du sier ifra på forhånd). Timeplanen er tilgjengelig, påmeldingen åpner på søndag og kursene starter i uke 38 (14/9). Mer informasjon om kursene kommer.