En kort oppdatering om høsten

På grunn av smitterisikoen blir det ikke kurs som normalt i høst. Styret og instruktørene har sett på mange alternativ i sommer, samtidig som vi har holdt et øye med smitten i Oslo og anbefalingene fra helsemyndighetene. Vi har bestemt oss for å ikke ha gratis introkurs på søndag, siden det pleier å være veldig mye folk og det blir vanskelig å holde avstand. Helsemyndighetene anbefaler ikke kontaktidrett, og par-dans er definitivt en idrett der vi er i nærkontakt. Derfor kan vi ikke arrangere par-dans i høst. Vi er en sosial klubb med fokus på å møte mennesker og danse med andre, og vi anser det som viktig å rotere i timene for å lære best mulig. Derfor kommer vi ikke til å tilby kurs eller sosialdans med fast partner.

Det vi ønsker å tilby er kurs innen solo-jazz, teknikk og jazz-rutiner. Det blir begrenset med plasser på disse kursene for å holde avstand. Vi tenker å holde 6 ukers kurs to ganger i høst, så hvis du ikke fikk plass de første 6 ukene så kan du melde deg på kurs de siste 6 ukene. Da har vi også muligheten for å justere kursene hvis smitterisikoen endrer seg. Timeplanen for de første 6 ukene er snart klar, og påmeldingen blir første uka i september.

Har du forresten lyst til å lære å steppe? Bårdar danseinstitutt tilbyr nybegynnerkurs i stepp, du kan melde deg på kurset på deres hjemmesider.