Kurs våren 2020

Du finner fullstendig timeplan for våren 2020 her: Timeplan.

Det blir gratis introkurs søndag 12. januar i Lindy Hop, Balboa, Boogie Woogie og Collegiate Shag. Her er det bare å møte opp, det er ingen påmelding. Hvert kurs varer i ca en time med en liten pause imellom, så du kan prøve alle dansene på søndagen. Du finner mer informasjon på Facebook eventen.

Klokken 12.00 på søndag åpner påmeldingen til kursene. Du melder deg på kurs her. Det er lurt å melde seg på før midnatt for å sikre seg plass, spesielt på nybegynnerkursene, som er de mest populære. Hvis et kurs blir fullt blir det trekning blandt de som meldte seg på før midnatt.

Du kan melde deg på sammen en partner hvis dere er to som har veldig lyst til å gå sammen. Husk at vi roterer dansepartner ofte i alle timene våre, for da lærer man fortere og man unngår å vende seg til én partners uvaner. Hvis dere er to som har veldig lyst til å danse mye sammen så er det selvsagt mulig på sosialdansen på tirsdager.

Alle får tilbakemelding om de fikk plass på kurs innen søndag 19. januar. Det er viktig å betale for kurset med en gang, ellers kan plassen din bli gitt til noen andre.

Kursene starter opp fra og med mandag 20. januar og går over 12 uker. Det er vinterferie i uke 8 og påskeferie i uke 15, så da er det ingen kurs. Sjekk timeplanen for detaljer.

Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt på Facebook eller ved å sende en mail til info@bardarswingclub.no.