Høstens kurs

Det er fortsatt sommer men vi er snart klare for å begynne på kurs igjen. Her er litt informasjon til deg som har lyst til å gå kurs med oss i høst, kanskje for aller første gang?

Du finner fullstendig timeplan for høsten 2019 her: Timeplan.

Det blir gratis introkurs søndag 1. september i Lindy Hop, Balboa, Boogie Woogie og Blues. Her er det bare å møte opp, det er ingen påmelding. Hvert kurs varer i ca en time med en liten pause imellom, så du kan prøve alle dansene på søndagen. Du finner mer informasjon på Facebook eventen.

Klokken 21.00 samme kveld åpner påmeldingen til høstens kurs. Det er lurt å melde seg på før midnatt for å sikre seg plass, spesielt på nybegynnerkursene, som er de mest populære. Hvis et kurs blir fullt blir det trekning blandt de som meldte seg på før midnatt.

Du kan melde deg på sammen en partner hvis dere er to som har veldig lyst til å gå sammen. Husk at vi roterer dansepartner ofte i alle timene våre, for da lærer man fortere og man unngår å vende seg til én partners uvaner. Hvis dere er to som har veldig lyst til å danse mye sammen så er det selvsagt mulig på sosialdansen på tirsdager.

Alle får tilbakemelding om de fikk plass på kurs i løpet av første uke i september. Det er viktig å betale for kurset med en gang, ellers kan plassen din bli gitt til noen andre.

Kursene starter opp i uke 37, altså fra og med mandag 9. september og går over 12 uker. Det er høstferie i uke 40, så da er det ingen kurs.

Da er det bare å nyte resten av sommeren og glede seg til høsten. Hvis du lurer på noe før det er det bare å ta kontakt på Facebook eller ved å sende en mail til info@bardarswingclub.no. Også sees vi i september!