Påmelding til Blues 1 (del 2) og Superkurs åpner onsdag klokken 18:00

Kursbeskrivelser:

Superkurs

I vårens Superkurs er hovedtemaet «energi og flyt». Vi jobber med kontrast i energi, og eksperimenter med hvordan vi kan bruke ulike nivåer av spenning – mens vi bevarer en god flyt – for å oppnå variasjon i egen bevegelse, og til å føre og følge variasjoner. Målet er å bli mer bevisst på hvordan du omsetter energi i din kropp, og hvordan dette påvirker partneren din.

Vi stiller krav om at du må kunne møte opp på minst 5 av 6 kursganger. Det er ikke et krav at du melder deg på med en partner, men vi tar hensyn til fører-/ følgerbalansen ved inntak til kurset. For å kunne delta, må du ha fullført Lindy 2.

 

Blues 1, del 2

Blues 1 (del 2) er den naturlige fortsettelsen når du har fullført blues 1 (del 1), og dette kurset starter halvveis i semesteret. Dersom du har tatt kurs i, eller danset blues før, kan du også gå på dette kurset. På dette kurset vil du fordype deg i mer konsepter som close embrace, ballromin’ style og musikalitet. Det forventes at du er kjent med konseptene i blues 1 (del 1).

Timene vil bli undervist i hovedsak på engelsk og vil avsluttes med 15 minutter sosialdans/egentrening.