Velkommen til bli-kjent-fest 5. februar!

Fredag 5.februar braker det løs med Bli-kjent-fest for Bårdar Swingklubb. Stedet er Halli på BLS i Nordahl Bruns gate 22, og vi starter kl 20:00. Og best av alt, festen er gratis! Facebook-eventen finner du her.

Det blir leiker og underholdning for å ønske nybegynnerne i klubben spesielt velkommen! Vi spiller derfor nybegynnervennlig musikk for Balboa, Boogie Woogie og Lindyhop.

Er du en entertainer? Festkomiteen oppfordrer til underholdningsbidrag på festen, alt fra sang og dans, til lek og stand-up er velkomment! Varighet max 10 minutter, vi setter av underholdnings-slots i programmet, så overrask oss gjerne! (send oss et hint om du vil bidra, men overrask med innhold, førstemann til mølla!)

Som en liten twist til årets første bli-kjent-fest, ønsker vi oss en fargesprakende kveld som kontrast til den bitre, hvite vinteren utendørs! Vi oppfordrer derfor alle til å kle seg i farger, og jo flere jo bedre!

Ta med det du selv vil drikke, vi stiller som vanlig med vann og kaffe/te, og oppfordrer folk til å melde seg som kakebakere og ryddehjelp. De som melder seg som frivillige er med i trekning av en gratisbillett til vårfesten.

Vel møtt!