Melding fra ekstraordinært årsmøte

[vc_row parallax=»» parallax_image=»» inner_container=»» no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none» marginless_columns=»»][vc_column fade=»» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» width=»1/1″][text_output]Ekstraordinært årsmøte ble avholdt mandag 9. november med 23 fremmøtte. Ny nestleder ble valgt inn og klubben ønsker Emelie Åkesson velkommen inn i styret for perioden fram til årsmøte i februar 2017.
I sak 2 som var forslaget om utmelding av Norges Danseforbund på grunn av innføring av grunnlisens, ble det stemt nei. Konsekvensen av det ble at medlemskontingenten fra og med 2016 økes med 100 kroner for alle medlemmer for å ta hensyn til den økte kostnaden som grunnlisensen utgjør. Spørsmål kan henvendes til styret på styret@bardarswingclub.no. Informasjon angående sakene finnes i innkallingen lenger ned på siden. Offisielt referat med alle detaljer kommer så fort det er klart.[/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» linkedin=»» pinterest=»» reddit=»» email=»true»][/vc_column][/vc_row]