Innkalling til ekstraordinært årsmøte I Bårdar Swing Club mandag 9. november kl. 17.30.

[vc_row parallax=»» parallax_image=»» inner_container=»» no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none» marginless_columns=»»][vc_column fade=»» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» width=»1/1″][text_output]Saksliste:
1. Valg av ny nestleder for Bårdar Swing Club
2. Bårdar Swing Clubs håndtering av innføring av grunnlisens i Norges Danseforbund
3. Forslag til ny lov for Bårdar Swing Club, dersom det ekstraordinære årsmøtet stemte ja til sak 2.

Se fullstendige saksdokumenter her (link:
https://drive.google.com/file/d/0B9r3VGLCxnS-RXhUeHB1dzRVdms/view?usp=sharing).

Kommentarer til sakene kan sendes styret senest en uke innen det ekstraordinære årsmøtet på styret@bardarswingclub.no[/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» linkedin=»» pinterest=»» reddit=»» email=»true»][/vc_column][/vc_row]