Påmelding til Jazz 1 og Superkurs åpner 20. oktober!

Påmelding til Jazz 1 og Superkurs er flyttet til tirsdag 20. oktober kl 23:00, etter tirsdagsdans. Nærmere kursbeskrivelse finnes her, og påmelding vil være tilgjengelig her.

[vc_row parallax=»» parallax_image=»» inner_container=»» no_margin=»» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none» marginless_columns=»»][vc_column fade=»» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» width=»1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=»» parallax_image=»» inner_container=»» no_margin=»» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none» marginless_columns=»»][vc_column fade=»» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» width=»1/1″][share title=»Share this Post» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» linkedin=»» pinterest=»» reddit=»» email=»true»][/vc_column][/vc_row]