Jack&Jill-konkurranse på tirsdag!

[vc_row parallax=»» parallax_image=»» inner_container=»» no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none» marginless_columns=»»][vc_column fade=»» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» width=»1/1″][text_output]Tirsdag 20. oktober blir det en uformell Jack&Jill konkurranse på sosialdansen i Sal 1 på Bårdar. Konkurransen deles i Lindy, Boogie og Balboa, og man kan selvsagt delta på alle tre om man vil. Det vil bli en innledende runde først og i finalen blir det battle-format der to og to par danser mot hverandre. Dette blir både gøy å være med på og gøy å se på, så vi håper på bra oppmøte og deltakelse!

Innledende runde foregår slik:

Det kreves ikke påmelding, så alle som vil være med kommer på gulvet, og vi stiller opp i to rekker – leads og follows. Deretter settes man sammen med en tilfeldig partner som man danser en sang med. Alle danser samtidig, som en vanlig sosialdans. Deretter stiller vi opp i rekkene igjen, og blir tildelt en ny partner. Dette gjør vi slik at alle får danset med 3 ulike personer. Om det er mange flere av én rolle som er med, så kan det hende at noen må danse på nytt, slik at alle får være med. Underveis er det noen dommere som går rundt og ser på, og de danserne de ønsker å se i finalen får et lite klapp på skulderen.

Finalen:

Vi starter finalen med å sette sammen finalistene i tilfeldige par – dette er partneren du skal danse hele finalen med. Deretter får finalistene starte med en oppvarmingslåt der alle danser samtidig, slik at man får blitt litt kjent med partneren sin. Så er det klart for battle-finale. To par danser mens de andre ser på, og dommerne velger hvilket par som går videre, før de neste to parene går på parketten. De som går videre møter hverandre til slutt, og så har vi et vinnerpar!

Vi satser på å holde konkurransene ganske effektive, slik at det blir tid til sosialdans for alle også. Sees på tirsdag!

[/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» linkedin=»» pinterest=»» reddit=»» email=»true»][/vc_column][/vc_row]