Bli-kjent-fest 9. oktober på Bårdar

[vc_row parallax=»» parallax_image=»» inner_container=»» no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none» marginless_columns=»»][vc_column fade=»» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» width=»1/1″][text_output]Bårdar Swing Club er en sosial klubb, og vi vil gjerne bli kjent med alle de nye på kurs i høst!

Vi inviterer derfor til Bli-Kjent-Fest den 9.oktober på Bårdar i Rosenkrantz gate 22.

Det blir musikk for Balboa, Boogie Woogie og Lindy Hop og DJ Petter spiller opp fra kl 20.00

Tema for kvelden er «Dyr i jungelen». (Men utkledning er selvfølgelig valgfritt.) Vi stiller med jungelbrøl, jungelmat, jungeljuice, jungeldans, og hvem vet, kanskje du finner en ny venn blant bladene?

Det er mulig å få kjøpt øl, så det er ikke tillatt å ta med medbrakt og det er strengt forbudt å ta med drikke utendørs.

Det kommer mer på programmet, følg med på Facebook-eventen.[/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» linkedin=»» pinterest=»» reddit=»» email=»true»][/vc_column][/vc_row]