Nye instruktører og stabsutskiftninger i klubben!

[vc_row parallax=»» parallax_image=»» inner_container=»» no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none» marginless_columns=»»][vc_column fade=»» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» width=»1/1″][text_output]Vi ønsker hjertelig velkommen til nye instruktører i klubben!

Jenny og Sigrid starter friskt med Lindy 2 i høst! Hurra!

Hos Balboa er Maria Skarseterhagen helt ny, mens Anne Kristine og Martin som tidligere har undervist Lindy utvider repertoaret sitt og begynner også å undervise her. Utmerket!

I Boogie-staben er Paul Magnus og Marte helt nye, men vi presenterer også Kristin og Øyvind som snek seg inn forrige semester uten å få tilhørende blest. Storartet!

Og ikke nok med det!

I kommunikasjonsstaben har Linda forsvunnet i mammaperm og Marie reiste til India, men de har fått noen flotte erstattere: Maria Brask Sanengen og Christian Melby Bjørn. Supert!

For DJ’ene har vi følgende tilskudd: Nina Hovlandsdal! Applaus!

 

(Og for de som venter på kursplanene, så er de like om hjørnet!)[/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» linkedin=»» pinterest=»» reddit=»» email=»true»][/vc_column][/vc_row]