Gratis introkurs, 31. august

[vc_row parallax=»» parallax_image=»» inner_container=»» no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none» marginless_columns=»»][vc_column fade=»» fade_animation=»in» fade_animation_offset=»45px» width=»1/1″][text_output]Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin sommerferie! Nå er vi klare for å komme i gang med semesteret, og det betyr nye kurs. Men aller først – introkurs 31.august! Gratis! (Klikk på lenkene for FB-event.)

Så har du en venn eller venninne som burde begynne å danse med oss – inviter i vei!

Balboa (18:00 – 19:00)

Lindy Hop (19:15 – 20:15)

Boogie Woogie (20:30 – 21:30)

En beskrivelse av de ulike dansene kan du finne her.[/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» linkedin=»» pinterest=»» reddit=»» email=»true»][/vc_column][/vc_row]