Kommunikasjonsstaben søker nytt stabsmedlem!

[vc_row no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none»][vc_column width=»1/1″][text_output]VI er en jovial og trivelig gjeng som består av Linda (SoMe), Kamilla (Web/trykksaker), Tor Arne (Tech) og Marie (Medhjelper). Hovedansvaret vårt står i parentes, men vi er et team, så vi hjelper hverandre når det trengs. Nå forsvinner snart Linda ut i mammaperm, og Marie skal (kanskje) ut på spennende eventyr, så nå trenger vi hjelp av DEG!

DU er et engasjert medlem som kan bruke litt av din fritid på å sørge for klubbens online tilstedeværelse. Du er savvy på Facebook (og Twitter), og gjerne også WordPress. Du er også interessert i å fortsette å være med i staben etter at Linda og Marie er tilbake.

Arbeidsmengden varierer litt (mer rundt semester-/kursstart), men er vel i snitt på ca 1 time i uken. Du vil få ansvar for Facebook-pagen til klubben, og oppgavene er:

  • Opprette fb-eventer til klubbens arrangementer på forespørsel (Innhold er ikke ditt ansvar, det sørger den som arrangerer for.)
  • Svare på meldinger som kommer til pagen, evt videresende til styret
  • Legge ut 1-3 statuser fra pagen i løpet av uka, avhenger av hvor mye som skjer. Det hender styret har ønsker her, f.eks om bryggedansen må flyttes inn.

I tillegg er det ønskelig at du kan/vil lære deg WordPress, slik at du kan ta «vikaroppgaver» på nettsiden. (Det er ikke vanskelig, og vi fikser opplæring.)

Det er også veldig åpent for å forme denne rollen selv, så har du idéer til flere/andre ting klubben burde gjøre på nett, så er det bare flott!

Oppstart er ca 15.juni, men vi er fleksible. Send oss en superkort søknad med noen ord om deg selv til kommunikasjon@bardarswingclub.no

Koz fra komm.staben![/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» email=»true»][/vc_column][/vc_row]