Velkommen til JuniJazz og Lindyseilas 27.-28. juni!

[vc_row no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none»][vc_column width=»1/1″][text_output]Bårdar Swing Club inviterer til den tredje JuniJazz og Lindyseilas helgen 27.-28. juni. Det blir to dager med hele 14 forskjellige (jazz)klasser, fest på lørdag og seilas på Oslofjorden med et fantastisk liveband og rekebuffet søndag ettermiddag. Audun og Charlotte kommer, pluss instruktører fra klubben. Det vil bli klasser på alle nivåer; uansett om du har danset jazz i årevis eller har lyst å prøve for første gang er du hjertelig velkommen.

Følg med på Facebook-siden for oppdatert info!

Påmelding her

 

Et tilbakeblikk på JuniJazz i fjor:[/text_output][x_video_embed type=»16:9″][/x_video_embed][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» email=»true»][/vc_column][/vc_row]