Klart for Superkurs (Lindy Hop)!

[vc_row no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none»][vc_column width=»1/1″][vc_row_inner no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none»][vc_column_inner width=»2/3″][text_output]Superkurset er i gang. Vi har satt sammen et skreddersydd opplegg for deg som ønsker en real danseteknisk utfordring, og som ikke er redd for å jobbe hardt! Vi har valgt ut ulike fokusområder, som blant annet holdning, bounce og rotasjon, og vil gjennom konkret målrettet arbeid, og bruk av hjelpemidler som videofilming og personlig feedback, sørge for størst mulig fremgang i din dansing i løpet av seks intense kursuker. Vi gjør oppmerksom på at vi vil gå fortere frem i undervisningen enn i de ordinære kursene, og at det i liten grad legges vekt på innlæring av nye figurer.

Vi har laget en liten video bestående av en rekke turer som vi kommer til å benytte i kurset. Vi håper at de som er interessert setter seg litt inn i rekka før første kursgang, da vi ikke kommer til å bruke mye tid på å terpe på denne. Mer info finnes under kursbeskrivelsen på nettsiden.

Hilsen de superentusiastiske superkursinstruktørene, Caroline og Audun[/text_output][gap size=»1.313em»][/vc_column_inner][vc_column_inner width=»1/3″][image type=»thumbnail» float=»none» info=»none» info_place=»top» info_trigger=»hover» src=»7562″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» email=»true»][/vc_column][/vc_row]