Nye nettsider!

[vc_row no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none»][vc_column width=»1/1″][text_output]Den nylig opprettede kommunikasjonsstaben i klubben har jobbet på spreng over sommeren for å få klar nye nettsider – og resultatet ser du på nå! Wow! Nettsiden kommer fra nå av til å være klubbens primærkanal for kommunikasjon (selv om vi fortsatt vil være til stede på Facebook og Twitter).

Vi har endret på mye (nesten alt!), men her er et utvalg endringer som kan være greit å få med seg:

  • Påmeldinger til kurs, fester og workshops vil ikke ligge i nyhetsposter som tidligere. I stedet finner man disse samlet på forsiden i seksjonen “Meld deg på”.
  • Lenke til DJ-lista har fast plass på forsiden i tillegg til å ligge i google-kalenderen.
  • I tillegg til å samle alle kursbeskrivelser på én side, har Kurs-siden også en fiffig grafisk fremstilling av både ukeplan og semesterplan.
  • Kalenderen inkluderer nå også events fra Facebook, så man har et komplett bilde av hva som skjer i klubben. Det er mulig å abonnere på kalenderen så man får en oversikt direkte på mobil/Outlook/etc.

Finner du noen bugs, eller det er noe du savner, skriv til: kommunikasjon@bardarswingclub.no[/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» email=»true»][/vc_column][/vc_row]