Nye fjes i instruktørstaben

[vc_row no_margin=»true» padding_top=»0px» padding_bottom=»0px» border=»none»][vc_column width=»1/1″][text_output]I høst er det mange nye tilskudd blant instruktørene på Bårdar. Her kommer en kort presentasjon av dem!

Audun Kveberg
Audun danset og instruerte i flere år på NTNUI i Trondheim, før han for omtrent et år siden flyttet til Heidelberg i Tyskland. Der har han jobbet som Lindy Hop-instruktør på heltid i teamet til Ali og Katja. Han har også undervist på mange internasjonale camper, bl.a Winter Jump og JuniJazz. Nå er han flyttet til Oslo, og vi ønsker ham hjertelig velkommen!

Linn Mari Nybakk
Linn Mari har også danset og instruert Lindy Hop i Trondheim i mange år. Hun er akkurat ferdig med mastergraden sin og har flyttet til Hamar. Flaks for oss kommer hun til å jobbe litt i Oslo, og blir nok å se både på kurs og sosialdans utover høsten.

Jeanette Westgaard
Blid, energisk og engasjert – “Maskinette” er et synlig og aktivt medlem i klubben, som nå også joiner lærerstaben og skal undervise Lindy Hop.

Tor Arne Vestbø
Tor Arne har en systematisk tilnærming til danselæringen sin som er beundringsverdig – og som har gitt gode resultater. Forrige semester lærte han bort stjeling på taster, nå blir han å treffe som instruktør på ordinære Lindy Hop kurs.

Richard Lund
Richard har vært særdeles aktiv og synlig i klubben i løpet av sin fartstid: som kursdeltaker, sosialdanser, sekretær og fabelaktigekaker-baker. Han har også vært å se som taster-instruktør, og debuterer nå på ordinære kurs for både Balboa og Lindy Hop.

Vi gleder oss![/text_output][share title=»Del denne nyheten» facebook=»true» twitter=»true» google_plus=»true» email=»true»][/vc_column][/vc_row]