Referat fra Winter Jump 2014

Copyright: Lars Andreas Aarøe

Den siste helgen i februar gikk Winter Jump 2014 av stabelen i Oslo. Det er den største Lindy hop festivalen i Norge, og det betyr fire dager fullpakket med inspirerende lærere fra inn- og utland, masse glade dansere, og fest og moro!

Copyright: Jean-Baptiste Lamontre Copyright: Jean-Baptiste Lamontre  Copyright: Jean-Baptiste Lamontre Copyright: Jean-Baptiste LamontreCopyright: Lars Andreas Aarøe Copyright: Jean-Baptiste Lamontre Copyright: Lars Andreas AarøeCopyright: Jean-Baptiste Lamontre  Copyright: Lars Andreas Aarøe Copyright: Lars Andreas Aarøe Copyright: Lars Andreas Aarøe

Foto: Lars Andreas Aarøe og Jean-Baptiste Lamontre, Dance photographer.
For flere fantastiske dansebilder, sjekk ut www.larsaa.com og Jean-Baptiste Lamontres facebook-side!

Etter en slik helg er hodet, og hjertet, fyllt av masse ny inspirasjon og danseglede! Det er bare å begynne å glede seg til februar 2015!

 

Copyright: Lars Andreas Aarøe